I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE BIGOTTI*.

Puteti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol -cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc- fie cu o alta marime a produsului comandat initial**, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice BIGOTTI, este OBLIGATORIU sa prezentati factura pe care ati primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.

*exceptie fac magazinele de tip Outlet si cele din cadrul Aeroportului International Henri Coanda.
**in cazul in care doriti sa schimbati un produs nepotrivit cu un produs ce face parte din colectia EXCLUSIV ONLINE,  va rugam sa trimiteti o solicitare catre contact@bigotti.ro, solicitare care va contine codul produsului dorit, masura acestuia si magazinul in care doriti sa efectuati schimbul. In momentul in care produsul este prezent in locatia fizica aleasa, veti fi contactat pentru a merge sa efectuati schimbul.
   Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul Customer Service – 0731 55 55 55 de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00. 

II. RETUR GRATUIT CU URMATOAREA COMANDA ONLINE

Puteti solicita returul produsului, in termen de 30 zile calendaristice de la data la care ati receptionat coletul, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014

In cazul in care achizitionati un produs nepotrivit si doriti sa il schimbati, singura optiune este de a il returna si sa plasati o NOUA COMANDA  pentru produsul dorit (cu plata ramburs sau card), iar la livrarea acesteia, agentul TNT va prelua GRATUIT de la dvs. coletul cu produsul pe care doriti sa il returnati. In maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea returului, va vom returna contravaloarea produsului nepotrivit.

Va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

       Pasul 1: Este necesar sa completati formularul de retur de mai jos selectand obligatoriu, optiunea de retur “ RETUR GRATUIT CU URMATOAREA COMANDA”.  Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii, contul IBAN fiind solicitat pentru a va returna contravaloarea produsului nepotrivit, in maximum 10 zile lucratoare.  

      Pasul 2: Plasati o noua comanda (pentru plata acesteia, puteti opta atat pentru plata ramburs, cat si pentru plata prin card bancar), iar la livrarea acesteia, agentul TNT va ridica gratuit produsul/produsele pe care doriti sa il/le returnati, iar in maximum 10 zile lucratoare, va vom restitui contravaloarea produsului/produselor returnat/returnate. Taxa de transport in acest caz este suportata de catre www.bigotti.ro . 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura (original sau copie) pe care ati primit-o in colet la receptionarea acestuia. La preluarea returului de catre societatea noastra, acesta se va verifica daca produsul corespunde calitativ (acesta nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, miros de detergent, etc.). Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dvs in cazul in care produsul nu corespunde calitativ. Suma aferenta produsului/lor returnat/e o vom transfera in contul IBAN indicat de dvs in formularul de retur, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea returului.

III. RESTITUIREA CONTRAVALORII

Puteti opta pentru restituirea contravalorii, in termen de 30 zile calendaristice de la data la care ati receptionat coletul, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014. Pentru demararea procedurii de restituire, completati formularul de retur selectand, “RESTITUIRE CONTRAVALOARE”.

Pasul 1: Este necesar sa completati formularul de retur de mai jos selectand obligatoriu, optiunea de retur “ RESTITUIRE CONTRAVALOARE”
Pasul 2: Produsul trebuie trimis catre noi prin orice firma de curierat rapid (cu exceptia Postei Romane) - toate demersurile pentru trimiterea produsului retur vor fi initializate de catre client -, iar din momentul in care receptionam coletul se va demara procedura de rambursare in contul comunicat de dvs in formularul de retur. Taxa de transport in cazul restituirii contravalorii va fi suportata exclusiv de catre client. Coletul trebuie sa fie insotit OBLIGATORIU de factura/o copie a facturii pe care ati primit-o in colet la receptionarea acestuia. Produsul va fi ambalat corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe perioada transportului.

Termenul de restituire a contravalorii este de 14 zile calendaristice, conform politicii de retur. La preluarea coletului de catre societatea noastra, acesta se verifica daca produsul returnat corespunde calitativ ( acesta nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, miros de detergent, etc).

Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dvs in cazul in care produsul nu corespunde calitativ

ADRESA LA CARE TREBUIE EXPEDIAT COLETUL ESTE:

S.C. GRAFTEX PRODCOM SRL Bd. Expozitiei, nr. 1, etaj 5, sector 1, Bucuresti – Cladirea Expo 1 Business Center.

Persoana de contact: Monica Burlacu - telefon 0731 55 55 55

Confirmarea receptionarii coletului de catre societatea noastra, o puteti obtine urmarind transportul pe site-ul companiei de curierat cu care ati ales sa trimiteti coletul, folosind numarul de AWB.

Nu trimiteti colete solicitand plata ramburs. 

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE PE WWW.BIGOTTI.RO NU SE POATE RESTITUI DIN MAGAZINELE FIZICE BIGOTTI.

Va rugăm să ne contactati folosind adresa de email contact@bigotti.ro sau la numarul de telefon 0731 55 55 55 de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 18.00

Formular de retur

Nume lista

Alege marimea ###marime###
Alege wishlist-ul ###wishlist###
Wishlist
Lista noua
Adauga in wishlist
Sunteti sigur ca doriti sa stergeti acest produs?
Sunteti sigur ca doriti sa stergeti acest produs?
Va rugam selectati o marime a produsului!
In timpul procesarii au aparut urmatoarele erori
INFORMATII FIRMA
INFORMATII CONTACT
ADRESA

#message#