SECURITATEA DATELOR

Prin completarea formularului de inscriere si a formularului de comanda sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a companiei GRAFTEX PRODCOM SRL, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numarul 3137, aceasta avand dreptul sa colecteze si sa administreze datele dumneavoastra cu character personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

BIGOTTI colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al clientului, pentru facturarea si expedierea comenzilor si/sau retururilor, pentru trimiterea de newslettere/sms-uri periodice, contactarea clientului pentru rezolvarea situatilor anterior/ulterior comenzii, contactarea clientului la cererea sa voluntara.

Clientul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001, in mod gratuit, printr-o cerere scrisa, semnata si datata. 
Datele personale furnizate nu vor fi difuzate catre terţi, cu exceptia operatorului de marketing direct al GRAFTEX PRODCOM SRL. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata la adresa Str. B-dul Expozitiei nr 1F, et 7, Expo 1 Business Center, –sediul firmei SC.GRAFTEX PRODCOM SRL.

GRAFTEX PRODCOM SRL se obliga:
• sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
• sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
• sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Clientul are dreptul de a solicita, o singura data pe an, in scris, evidenta modului in care datele personale ale acestora sunt prelucrate.

Nume lista

Alege marimea ###marime###
Alege wishlist-ul ###wishlist###
Wishlist
Lista noua
Adauga in wishlist
Sunteti sigur ca doriti sa stergeti acest produs?
Sunteti sigur ca doriti sa stergeti acest produs?
Va rugam selectati o marime a produsului!
In timpul procesarii au aparut urmatoarele erori
INFORMATII FIRMA
INFORMATII CONTACT
ADRESA

#message#